geomarketingMet analyses uit 2014 efficiënt het nieuwe jaar in? Meld u dan nu aan voor onze workshop  “Geomarketing voor úw praktijk”, gehouden op 4 november aanstaande.

In kleine formaties en met eigen data krijgt u een opfriscursus MapInfo Professional én ontvangt u tegelijkertijd handige tips ’n tricks voor het snel maken van analyses.

De workshop vindt van 09.30 tot 12.30 uur in ons eigen kantoor in Delft plaats. Het programma is gericht op vragen vanuit úw praktijk. Aan het eind van de ochtend heeft u niet alleen uw kennis van MapInfo Professional opgefrist, maar gaat u ook naar huis met analyses waarmee u direct aan de slag kunt.

Performance management: hoe kan ik MapInfo Professional inzetten om het succes van mijn team te meten? Analyseer en visualiseer uw doelgroepen, concurrenten en marktinformatie.

Commerciële acties en promotie: waar bevindt zich mijn doelpubliek en waar kan ik het meest optimaal promotionele acties ondernemen?

Expansieplanning: geo-informatie als onderdeel van mijn vestigingsbeleid. Waar bevinden zich mijn vestigingen en die van mijn concurrenten? Waar bevindt zich nog potentieel? Waar zijn nog blinde vlekken?

Sales Optimalisatie: hoe kan ik mijn salesdistricten beter inplannen? Gebruik locatie als communicatietool tussen u en uw salesforce.

Deelname:

  • Voor bestaande MapInfo-gebruikers
  • Mogelijkheid om eigen data mee te nemen in Excel-formaat
  • Concreet vraagstuk vanuit uw eigen praktijk
  • EUR 195,– excl. 21% BTW

Registreer hier om verzekerd te zijn van deelname.

Naam (verplicht)

Organisatie

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Wij hanteren een cancellation-fee van 50% van het te factureren bedrag indien u zich minder dan 48 uur van te voren afmeldt.

Ik accepteer de voorwaarden

U ontvangt na uw registratie een bevestiging per e-mail