MapInfo ProLaatste informatie over MapInfo Pro

 

Wat is MapInfo Pro?

MapInfo Pro is een desktop software waarmee u uw gegevens in kaart brengt, bijvoorbeeld met behulp van een postcodekaart. Het is ook mogelijk uw gegevens te combineren met socio-demografische gegevens, zoals bijvoorbeeld inwoneraantallen, leeftijdsopbouw en inkomensniveau. First Element ondersteunt MapInfo Pro ook door middel van diverse trainingen. Lees hieronder over de verschillende versies.


MapInfo Pro™ 16

De nieuwe versie van MapInfo Pro 64-bit (Engelstalig) is beschikbaar.MapInfo Pro bij First Element Medio 2017 volgt de Nederlandstalige versie. Met de nieuwe interface van MapInfo Pro 16 kunnen thematische kaarten nu interactief worden ontworpen. Hiermee wordt het werken nog eenvoudiger. Versie 16 heeft nog betere mogelijkheden, zoals:

  • het sneller verwerken van rasterkaarten en big data;
  • nieuwe kleurpaletten;
  • inclusief wereldwijde geodcodering;

MapInfo is sinds 1990 de marktleider van gebruiksvriendelijke GIS software.
Met MapInfo versie 16 wordt een nieuwe maatstaf gezet voor desktop GIS software. Bekijk nu MapInfo Pro 16 in de webshop van First Element.

 

MapInfo Pro™ 15.2MapInfo Pro bij First Element

Daarnaast bestaat er versie 15.2. Een krachtige 64-bit applicatie met optionele grid raster analysemogelijkheden, dat is de nieuwste versie van MapInfo Pro in een notendop. Met ‘s werelds grootste desktop mapping applicatie kunt u makkelijker dan ooit ruimtelijke informatie creëren, analyseren en delen. Ervaar deze nieuwste release nu zelf.

 

MapInfo Pro™ 15.2

MapInfo Pro bij First Element

Verbeteringen aan de Layout Designer maken het makkelijker en sneller dan ooit om prachtige kaarten te maken. Het gemak van touchscreen en een aantal andere doorgevoerde verbeteringen verhogen uw productiviteit aanzienlijk. Daarnaast biedt de ondersteuning van grotere bestanden en multilingual (Unicode ) datasets verbeterde toegang tot de data. Betere integratie met de Pitney Bowes Location Intelligence Suite biedt naadloze toegang tot nauwkeurige wereldwijde geocoding services.

 

MapInfo Pro™ Advanced v15.2
MapInfo Pro bij First ElementMapInfo Pro ™ Advanced v15.2 bouwt verder op MapInfo Pro ™ v15.2 met de invoering van een zeer geavanceerde grid raster analyse oplossing. Met een innovatieve raster data formaat genaamd Multi Resolution Raster ( MRR ). Deze MRR stelt u in staat om hoog-resolutie raster en beeldgegevens zeer snel te verwerken , visualiseren en analyseren. Dit is een grote verandering in prestatie en gebruiksgemak.

 

Voordelen

MapInfo Pro touchscreen gemak

Touchscreen gemak

Met de nieuwe ondersteuning voor touchscreen tablets, is het makkelijker dan ooit om MapInfo Pro ™ gebruiken voor efficiënt mobiel werken.

 

VerbMapInfo Pro verbeterde productiviteiteterde productiviteit

Creëer en verbeter de cartografische output snel, met dank aan een verbeterde Layout Designer. Er is een snellere verwerking dankzij diverse prestatieverbeteringen en een volledige 64-bit toepassing.

 

MapInfo Pro verbeterde integratie

Verbeterde integratie

Ook is er naadloze toegang tot wereldwijde geocoding services via “out of the box” integratie met de Pitney Bowes Location Intelligence Suite.

 

MapInfo Pro uitzonderlijke grid raster prestatie

Uitzonderlijke grid raster prestatie

Uiterst snelle verwerking, visualisering en analyse van hoog resolutie grid data op mondiale schaal met de Multi-Resolution Raster technologie van MapInfo Pro™ Advanced.

 

Handige links

– Download MapInfo Pro 16 UK (trial) gratis via onze webshop
– Bekijk de prijzen van MapInfo Pro
– Comparison chart of the MapInfo suite 2016 (PDF)
– Product Evolution Brochure MapInfo Pro  (PDF)
– Datasheet MapInfo Pro 15 (PDF)
– Overview Brochure MapInfo Pro 15 (PDF)
– Nieuwe features van MapInfo Pro 64-bit in 64 punten uitgelegd.
– Wat is nieuw in MapInfo Pro: what’s new (PDF)
– FAQ MapInfo Pro 64-bit
– MapInfo Pro video over thematische kaarten
– Video tutorials MapInfo Suite
– De verschillen tussen eerder versies van MapInfo Professional en MapInfo Pro 12.5: MapInfo Pro dataSheet

Per 2015 is de naam MapInfo Professional veranderd in MapInfo Pro.

MapInfo Pro logo

 
 
 
 

Meer weten?

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

 
First Element
phone_2 +31 (0)15 2190885
mail_2 office@firstelement.nl
pin_map_down Scheepmakerij 11, Delft