MapInfo ProLaatste informatie over MapInfo Pro

 

mapinfo-pro-16-2

MapInfo Pro™ 16

Binnenkort zal de nieuwe versie van MapInfo Pro 64-bit (Engelstalig) verschijnen. Medio 2017 volgt de Nederlandstalige versie. Met de nieuwe interface van MapInfo Pro 16 kunnen thematische kaarten nu interactief worden ontworpen. Hiermee wordt het werken nog eenvoudiger. Versie 16 heeft nog betere mogelijkheden, zoals: het sneller verwerken van rasterkaarten en big data en nieuwe kleurpaletten. MapInfo is sinds 1990 de marktleider van gebruiksvriendelijke GIS software. Met MapInfo versie 16 wordt een nieuwe maatstaf gezet voor desktop GIS software.

 

MapInfo Pro™ 15.2

MIPro15_heatmap

Een krachtige 64-bit applicatie met optionele grid raster analysemogelijkheden, dat is de nieuwste versie van MapInfo Pro in een notendop. Met ‘s werelds grootste desktop mapping applicatie kunt u makkelijker dan ooit ruimtelijke informatie creëren, analyseren en delen. Ervaar deze nieuwste release nu zelf.

 

MapInfo Pro™ 15.2

MIPro15_report

Verbeteringen aan de Layout Designer maken het makkelijker en sneller dan ooit om prachtige kaarten te maken. Het gemak van touchscreen en een aantal andere doorgevoerde verbeteringen verhogen uw productiviteit aanzienlijk. Daarnaast biedt de ondersteuning van grotere bestanden en multilingual (Unicode ) datasets verbeterde toegang tot de data. Betere integratie met de Pitney Bowes Location Intelligence Suite biedt naadloze toegang tot nauwkeurige wereldwijde geocoding services .

 

MapInfo Pro™ Advanced v15.2
MIPro15_rasterMapInfo Pro ™ Advanced v15.2 bouwt verder op MapInfo Pro ™ v15.2 met de invoering van een zeer geavanceerde grid raster analyse oplossing. Met een innovatieve raster data formaat genaamd Multi Resolution Raster ( MRR ). Deze MRR stelt u in staat om hoog-resolutie raster en beeldgegevens zeer snel te verwerken , visualiseren en analyseren. Dit is een grote verandering in prestatie en gebruiksgemak.

Touchscreen gemak

Met de nieuwe ondersteuning voor touchscreen tablets, is het makkelijker dan ooit om MapInfo Pro ™ gebruiken voor efficiënt mobiel werken.

 

Verbeterde productiviteit

Creëer en verbeter de cartografische output snel, met dank aan een verbeterde Layout Designer. Snellere verwerking dankzij diverse prestatieverbeteringen en een volledige 64-bit toepassing

 

Verbeterde integratie

Naadloze toegang tot wereldwijde geocoding services via out of the box integratie met de Pitney Bowes Location Intelligence Suite.

 

Uitzonderlijke grid raster prestatie

Uiterst snelle verwerking, visualisering en analyse van hoog resolutie grid data op mondiale schaal met de Multi-Resolution Raster technologie van MapInfo Pro™ Advanced.

 

handige links:

Comparison chart of the MapInfo suite 2016 (PDF)

MapInfo Pro Product Evolution Brochure (PDF)

MapInfo Pro 15 Datasheet (PDF)

MapInfo Pro 15 Overview Brochure (PDF)

Nieuwe features van MapInfo Pro 64-bit in 64 punten uitgelegd.

MIPro_borderWat is nieuw in MapInfo Pro: What’s new (PDF)

MapInfo Pro 15 UK (trial) download gratis via onze Webshop
MapInfo Pro 64-bit FAQ
MapInfo Suite video tutorials
De verschillen tussen eerder versies van MapInfo Professional en MapInfo Pro 12.5: MapInfo Pro DataSheet
Per 2015 is de naam MapInfo Professional veranderd in MapInfo Pro.

Meer weten?
Neem contact met ons op:

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

 
First Element
phone_2 +31 (0)15 2190885
mail_2 office@firstelement.nl
pin_map_down Scheepmakerij 11, Delft