MapInfo Pro

Wat is MapInfo Pro?

MapInfo Pro is een desktop software waarmee u uw gegevens in kaart brengt, bijvoorbeeld met behulp van een postcodekaart. Het is ook mogelijk uw gegevens te combineren met socio-demografische gegevens, zoals bijvoorbeeld inwoneraantallen, leeftijdsopbouw en inkomensniveau. Bekijk de introductie (in Engels) om kennis te maken met de software. First Element biedt ook ondersteuning door middel van diverse trainingen. Lees hieronder over de verschillende versies.

Bekijk video over MI Pro 17

MapInfo Pro 17

MapInfo Pro 17MapInfo Pro 17 is sterker, slimmer en zorgt opnieuw voor versimpeling in GIS. Met deze versie kunnen onder grotere bestanden verwerkt worden, is de beeldkwaliteit verbeterd en biedt Pitney Bowes webservices voor rijtijden en geocodering. Voor de expert zijn de geavanceerde rastermogelijkheden en is er een verbetering van uitlijning met behulp van slimme hulplijnen. Deze versie is (voorlopig nog) Engelstalig en een 64-bit versie. Bekijk gedetailleerde specificaties of ga naar de webshop van First Element om een licentie te kopen van MapInfo Pro 17.

Informatie over versies van MapInfo

MapInfo Pro 16

MapInfo Pro 64-bit is zowel Engelstalig als Nederlandstalig MapInfo Pro bij First Elementis beschikbaar. Met de nieuwe interface kunnen thematische kaarten nu interactief worden ontworpen. Hiermee wordt het werken nog eenvoudiger. Versie 16 heeft nog betere mogelijkheden, zoals:

  • het sneller verwerken van rasterkaarten en big data;
  • nieuwe kleurpaletten;
  • inclusief wereldwijde geocodering;

MapInfo is sinds 1990 de marktleider van gebruiksvriendelijke GIS software. Met versie 16 wordt een nieuwe maatstaf gezet voor desktop GIS software.

MapInfo Pro 15.2

Daarnaast bestaat er versie 15.2. Een krachtige 64-bit MapInfo Pro bij First Elementapplicatie met optionele grid raster analysemogelijkheden. Met ‘s werelds grootste desktop mapping applicatie kunt u makkelijker dan ooit ruimtelijke informatie creëren, analyseren en delen. Ervaar deze nieuwste release nu zelf.

Verbeteringen aan de Layout Designer maken MapInfo Pro bij First Elementhet makkelijker en sneller dan ooit om prachtige kaarten te maken. Het gemak van touchscreen en een aantal andere doorgevoerde verbeteringen verhogen uw productiviteit aanzienlijk. Daarnaast biedt de ondersteuning van grotere bestanden en multilingual (Unicode ) datasets verbeterde toegang tot de data. Betere integratie met de Pitney Bowes Location Intelligence Suite biedt naadloze toegang tot nauwkeurige wereldwijde geocoding services.

Advanced MapInfo Pro 15.2
MapInfo Pro bij First ElementMapInfo Pro ™ Advanced v15.2 bouwt verder op MapInfo Pro ™ v15.2 met de invoering van een zeer geavanceerde grid raster analyse oplossing. Met een innovatieve raster data formaat genaamd Multi Resolution Raster ( MRR ). Deze MRR stelt u in staat om hoog-resolutie raster en beeldgegevens zeer snel te verwerken , visualiseren en analyseren. Dit is een grote verandering in prestatie en gebruiksgemak.

Voordelen

MapInfo Pro touchscreen gemak

Touchscreen gemak

Met de nieuwe ondersteuning voor touchscreen tablets, is het makkelijker dan ooit om MapInfo Pro gebruiken voor efficiënt mobiel werken.

VerbMapInfo Pro verbeterde productiviteiteterde productiviteit

Creëer en verbeter de cartografische output snel, met dank aan een verbeterde Layout Designer. Er is een snellere verwerking dankzij diverse prestatieverbeteringen en een volledige 64-bit toepassing.

MapInfo Pro verbeterde integratie

Verbeterde integratie

Ook is er naadloze toegang tot wereldwijde geocoding services via “out of the box” integratie met de Pitney Bowes Location Intelligence Suite.

MapInfo Pro uitzonderlijke grid raster prestatie

Uitzonderlijke grid raster prestatie

Uiterst snelle verwerking, visualisering en analyse van hoog resolutie grid data op mondiale schaal met de Multi-Resolution Raster technologie van MapInfo Pro™ Advanced.

Handige links

– Download MapInfo Pro 16 UK (trial) gratis via onze webshop
– Bekijk de introductie (in het Engels) en leer de software kennen.
– Bekijk de video over thematische kaarten
– Bekijk ook de video tutorials
– Bekijk de prijzen van MapInfo Pro
– Comparison chart MapInfo Pro (PDF)
– Product Evolution Brochure MapInfo Pro (PDF)
– Nieuwe features van MapInfo Pro 64-bit in 64 punten uitgelegd.
– FAQ
– De verschillen tussen eerder versies: MapInfo Pro dataSheet

Met ingang van 2015 is de naam MapInfo Professional veranderd in MapInfo Pro.

MapInfo Pro logo

Meer weten?

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

 
First Element
phone_2 +31 (0)15 2190885
mail_2 office@firstelement.nl
pin_map_down Scheepmakerij 11, Delft