IBI. I bring it!Snel en zeker bezorgen.

Het bezorgen van vele pakketten op verschillende adressen is niet altijd een efficiënte taak. Veel ondernemers kunnen tijd, geld en CO2 besparen door de nieuwe IBI applicatie te gebruiken. De applicatie zorgt voor een sneller en beter verloop van bezorgingen. Er wordt namelijk gewerkt met het scan-plan-go-confirm principe.
 

Het Scan – Plan – Go – Confirm principe

Dit principe is eenvoudig te gebruiken: je scant adressen met de smartphone, de ibi_logo_groen_vierkantapplicatie berekent de optimale route, je gaat op weg en bevestigt de leveringen, met tijd en locatie stempel. Een aantal bijzondere kenmerken:

  • de applicatie neemt de verkeersdrukte mee in de routeplanning voor als de gebruiker met de auto gaat;
  • voor het plannen van de adressen heb je de mogelijkheid om adressen zelfs tijdens de route in te voegen;
  • Ook kan er een specifiek eindpunt ingesteld worden;
  • Tijdens de reis kan de bezorger de bezochte adressen afvinken;
  • Na het bezoeken van alle adressen kan er een logboek worden verzonden. Zo weet de bezorger zeker dat de pakketten correct zijn afgeleverd.
Veel gebruikers zijn enthousiast over de snelheid van het scannen van adressen en de tijdwinst die door het gebruik van IBI behaald wordt. De applicatie is beschikbaar op Android en Windows Mobile en binnenkort ook op IOS. Kijk voor meer informatie op www.ibi-app.com of neem contact op via info@ibi-app.com. IBI is ontwikkeld door First Element.

 

 Ontmoet IBI in 50 seconden


Related Projects