MapInfo Suite

MapInfo Pro is de geografische software, met een groot aantal functionaliteiten voor het importeren van data, het opmaken en inladen van kaartmateriaal, het maken van thematische kaarten, het exporteren, printen en presenteren van geografische informatie bestanden.

Lees meer

Crime Profiler is een analyse tool voor diepgaande analyses op grote datasets. Crime Profiler is in samenwerking met experts van de Engelse politie (waaronder de London Metropolitan Police) ontwikkeld. Crime Profiler is een additionele module voor MapInfo Professional.

Lees meer

Vertical Mapper is een uitbreiding op het MapInfo Professional pakket om ruimtelijke informatie te visualiseren, te beheren en te interpreteren, op basis van grid data (verzameling van punten).

Lees meer

Met deze module kunnen onder andere routeafstanden worden bepaald en rijtijden isochronen worden berekend. De berekeningen worden gedaan op basis van een routenetwerk, dit netwerk is beschikbaar voor verschillende landen wereldwijd en kan ook grensoverschrijdende analyses bieden.

Lees meer

ProViewer is een gratis programma voor het bekijken kaarten en tabellen in MapInfo formaat. Met ProViewer kunt u kaarten delen met collega’s. ProViewer is compatibel met de recente versie MapInfo Professional.

Lees meer

MapBasic is de applicatie ontwikkelomgeving die bij MapInfo Pro wordt geleverd. MapBasic is een complete, BASIC-gerelateerde programmeertaal die wordt gebruikt voor het maken van op maat gemaakte applicaties voor MapInfo Pro of voor het maken van speciale MapInfo runtime versies.

Lees meer

Het MapInfo Youtube kanaal biedt video tutorials om nog beter met MapInfo te werken.

Lees meer