Over ons

Missie

Het GEO vakgebied wordt steeds meer een onderdeel van de bedrijfsvoering. First Element wil de verbinding maken tussen geografische informatie en de praktische toepassing hiervan. Door de nieuwste technieken en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, zet First Element GEO centraal. Dagelijks zorgen wij met onze kennis en ervaring dat gebruikers geografisch inzicht krijgen in hun bedrijf, klanten en markten. Dit noemen we “Geo Added Value”. De kernwaarden van First Element: betrokken, oplossingsgericht en gepassioneerd.

Visie

Alles en iedereen heeft een locatie. Door de informatie over de locatie te gebruiken in praktische toepassingen, krijgen wij inzicht in Wat en Waar. Sinds 1994 biedt First Element “Geo Added Value”: met innovatieve applicaties, trainingen en consultancy de toegevoegde waarde van locatie ervaren.

Ons streven is dat bedrijven en personen meer inzicht hebben in locatie. Wij zorgen ervoor dat zij het kunnen visualiseren en analyseren. Zo kan de klant beter besluiten nemen. GEO is volop in de ontwikkeling en het is voor First Element de uitdaging om voor ontstane vraagstukken een passende oplossing te bieden.

We werken met de nieuwste technieken voor het ontwikkelen van geo gerelateerde toepassingen voor desktop, web en mobiel. Wij willen de klant de “Geo Added Value” laten ervaren met onze producten en diensten.

Heeft u een GIS vraagstuk?

Dan nodigen wij u graag uit voor een kop koffie in Delft of wij komen bij u langs. Neem contact op met Erik van Hunnik (via e-mail of bel 015 – 219 08 85). Wij staan u graag te woord.

Erik van Hunnik, Directeur

Erik van Hunnik

Onze kennisgebieden

  • Webbased GIS – implementatie en ontwikkeling
  • MapBasic, .net en Visual Basic – applicatieontwikkeling
  • Geomarketing/retail – regio’s indelen, analyseren en visualiseren
  • Vestigingsplaats analyses met standaard software en software op maat
  • Ontsluiten van kadastrale informatie voor vastgoed- en projectontwikkeling
  • Woningvoorraad beheer en gebiedsontwikkelingen
  • Vervaardigen van toepassingen voor openbare orde en veiligheid
  • Leverancier van wereldwijde socio-demografische data zoals CRESTA, census, lifestyle, postcodekaarten, administratieve grenzen
rijtijden

First Element is lid van diverse branche- en kennisorganisaties zoals de ICT-Kring DelftVNO-NCW West en Delft Design.