First Element biedt jong talent kans om zich te ontwikkelen.

Wil je graag werken in een klein team met veel eigen inbreng? Kijk dan bij onze vacatures.

Stagiair (aantal uur is bespreekbaar)

First Element biedt jonge professionals de kans om zich te ontwikkelen.
Voor het verder uitbreiden van onze activiteiten en positioneren van nieuwe producten zoeken wij gemotiveerde, jonge professionals die in Delft willen werken. Tijdens de studie bijvoorbeeld aan de TU Delft, Haagse Hogeschool of InHolland kunnen wij al werk bieden op parttime basis. Informeer ook naar de mogelijkheden voor een afstudeer- of stageopdracht.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplaats waar jij als junior GEO Media & Design veel kan leren? Met jouw vaardigheden kom je met creatieve oplossingen waarbij je van aanpakken houdt en graag resultaat ziet. Dan kan je volop bij First Element leren!

Wat kan je verwachten?

 • Per vakgebied kunnen we kijken welke stageopdracht het beste bij jou past.
 • Een stagevergoeding.
 • Klein team met een goede spirit, waardoor je veel kansen krijgt om je te ontwikkelen.
 • Verschillende uiteenlopende klanten (retail/logistiek/openbare orde en veiligheid).

Benieuwd? Let’s talk!
Interesse in een stage? Stuur een e-mail naar Erik van Hunnik of bel 06-50276604. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over First Element

First Element is opgericht in 1990 als leverancier van ICT oplossingen. Sinds 1994 richten wij ons op de markt van geografische informatie systemen (GIS). Vooral de toegepaste GIS heeft onze interesse. Nieuwe klanten werven wij onder meer met het organiseren van gerichte seminars en trainingen.

 • Als leverancier van standaard GIS software hebben wij een belangrijke positie op de markt verworven. Wij zijn partner van Precisely met name voor de MapInfo producten.
 • First Element is partner van belangrijke dataleveranciers waaronder Michael Bauer International (MB-I), GfK en Here ™. De hoogwaardige kaarten en sociaal economische en demografische data worden toegepast in een GIS of Business Intelligence tool. De informatie bewerken of verrijken wij zo nodig om aan de specifieke klantvraag te voldoen.
 • Innovatieve software ontwikkelen wij in eigen beheer en in opdracht van klanten.
  Enkele voorbeelden zijn:
  De IBI app, voor IOS, Android en desktop, maakt van je smartphone een logistiek wonder. De bezorgapp IBI geeft bezorgers de optimale route langs meerdere adressen.
  Onze Excel addin E-Maps die aan Excel extra functionaliteit toevoegt om binnen enkele muisklikken een kaart met gegevens uit het werkblad te maken.
  Het geografisch analyse tools speciaal voor de politie MapElements. Met MapElements vervullen wij een leidende positie bij de Nederlandse politie op het gebied van snelle geografische analyses.