First Element customer view
Excel MapExport
Rijksmonumenten
Geo Added Value NL
Geo Added Value

Discover your value

Excel E-Maps

Mapping in Excel

Monumenten kaart

Wordwide socio demographic data & geocoding

previous arrow
next arrow

Geo Added Value

First Element maakt GIS die werkt voor u. Een geografisch inzicht in uw bedrijf, klanten en markten mét praktische toepassingen.
Wij noemen dat de Geo Added Value.

Geografische analyses

Het visualiseren van gegevens op een kaart en kleine geografische analyses zijn nu al met een paar klikken te produceren. First Element maakt bereikbaarheidsanalyses of bekijkt de locatie van een nieuwe vestiging. Met de juiste verkeersinformatie, aanrijtijden en socio-demografische gegevens, krijgt je inzicht of een huidige of potentieel nieuwe locatie (nog steeds) voldoet.

Ga voor GIS

Bedrijven en instellingen ontdekken steeds vaker de winst van informatie met een geografische insteek en gebruiken die vervolgens voor het sturen van hun business. Zelf ook nieuwsgierig naar hoe een huidige of potentieel nieuwe vestiging ligt ten opzichte van uw doelgroep of concurrentie? Stop dan met gissen en ga voor GIS!

Kaarten & Data

First Element heeft partnerovereenkomsten met leveranciers van wereldwijde kaarten en geodata. Daarnaast hebben wij contact met lokale leveranciers die specifiek voor een land of regio data leveren. En als de data niet beschikbaar is, kunnen wij deze speciaal voor de klant samenstellen.

Lees meer
Geomarketing

Door gebruik te maken van de kracht van locatie bent u in staat om een zeer belangrijke vraag te beantwoorden: Waar? Geomarketing is een term die gebruikt wordt om de ruimtelijke component toe te voegen aan uw analyses, ter ondersteuning van operationele en strategische beslissingen.

Lees meer
MapInfo Suite

MapInfo is dé gebruiksvriendelijke desktop GIS. Met MapInfo kan je interactief (geografische) analyses maken. Locatie biedt vaak nieuwe inzichten en dit passen onze klanten veelvuldig toe.

Lees meer
Applicaties

De spil in locatie, informatie, inzicht en analyse in webbased geografische applicaties. First Element heeft jaren ervaring in software ontwikkeling. Met de modernste technieken kunnen wij geografische analyses en visualisaties maken, maar ook gegevens via in kaarten te tekenen, toe te voegen en te muteren.

Lees meer
Bereikbaarheidsvraagstukken

Mobiliteit is erg belangrijk, First Element biedt apps, data en diensten om scenario's met reisafstanden en reistijden door te rekenen. Bijvoorbeeld rijtijden matrices, mobiliteitstools, verkeersintensiteitskaarten en apps voor de optimale route langs meerdere adressen met de auto, openbaar vervoer of fiets.

Lees Meer
Desktop & Mobiele Apps

First Element ontwikkelt applicaties in opdracht van klanten, maar ook op eigen initiatief. Onze specialisatie vertaalt zich in eenvoud van geografische visualisaties en analyses voor de desktop, web of iPhone/Android app.

Lees meer