Nieuwe cijfers verkeersintensiteit toont gebruik van nieuwe A4 sinds 2015.

verkeersintensiteitenDat het drukker is geworden op de snelwegen, is algemeen bekend. Maar met de nieuwste cijfers over de verkeersintensiteit van 2020 kan je op alle grote wegen in Nederland goed de ontwikkeling zien.

Retailers, wegrestaurants en overheden krijgen nu nog beter inzicht in het verkeer rondom de vestiging. Is een avondopening rendabel, is het een drukke zichtlocatie, groeit het verkeer of blijft het stabiel?

First Element biedt de verkeerstellingen van de Nationale Databank Wegverkeersgegevens (NDW) gestructureerd aan als webservice in WebMapp over de periode 2014-2020.

De set is nog completer geworden en voor het jaar 2020 hebben we de invloed van Covid meegenomen door het jaar in 3 periodes op te delen.

De verkeersintensiteiten dataset toont per kwartier het aantal voertuigen en met welke snelheid ze rijden, zowel voor de weekdagen als de weekenden.

Wilt u meer informatie of een demo, neemt u dan contact op met Erik van Hunnik via 06 50276604 of erik.vanhunnik@firstelement.nl

Verkeersintensiteiten bijgewerkt tot en met 2021

Wat u mischien ook leuk vind